top of page
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105771600 ΝΙΚΑΙΑ 2104904409 ΑΙΓΑΛΕΩ 2105910404
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ 17
ΝΙΚΑΙΑ-ΕΔΕΣΣΗΣ 3
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΘΗΒΩΝ 381
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ/ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2105771600
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ PREMIUM Κος ΑΝΤΡΕΑΣ 6945235225- VIBER-WHATSAPP
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ/DELIVERY
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ
ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ 17 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
RIB EYE BLACK ANGUS USA 65€ CREEKSTONE PRIME
Rib eye black angus USA/Αμερικής creekstone prime.Το Rib Eye, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και περιζήτητες ειδικές κοπές μοσχαρίσιου κρέατος, και είναι η τρυφερή «καρδιά» της σπαλομπριζόλας.
PICANHA BLACK ANGUS USA/ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Picanha black angus usa prime category.Η πορτογαλική λέξη «picanha» (πικάνια) περιγράφει μια βραζιλιάνικη-τριγωνική (σφηνοειδή)-κοπή του βοδινού (ή αγελαδινού) κρέατος, στο οπίσθιο σημείο της ράχης του ζώου όπου βρίσκεται το «καπάκι του κιλότου». Πρόκειται για το τμήμα του rum steak,που εντοπίζεται ανάμεσα στις τελευταίες μπριζόλες του κόντρα και το κιλότο. Η πικάνια ανήκει στους μύες που καθόλη τη διάρκεια της ζωής ενός βοοειδούς δεν κινούνται επαρκώς, για αυτό και είναι τόσο τρυφερή. Το ιδανικό βάρος της συνήθως κυμαίνεται γύρω στο 1-1,1 κιλό. Η πικάνια κόβεται πάντα αντίστροφα από τη φορά των ινών της*, μαζί με το μαλακό λίπος που την καλύπτει εξωτερικά, το οποίο λιώνει ενόσω ψήνεται το κρέας, επιτρέποντας του έτσι να παραμείνει ζουμερό και γευστικό.
39,90€/κιλό
39,90€/κιλό
RIB EYE TAKAMORI DRUNKEN WAGYU A5 JAPAN
Rib eye Takamori drunken wagyu A5 bms 12 Japan.Μια από τις κορυφαίες φάρμες βοόειδων παγκοσμίως τώρα στο πιάτο σας.
Το Rib Eye, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και διάσημες κοπές μοσχαρίσιου κρέατος. Ουσιαστικά είναι το κεντρικό μέρος της σπαλομπριζόλας. Για να εξαχθεί αυτό το κομμάτι χρειάζεται να "καθαριστεί" η σπαλομπριζόλα από το κόκκαλο. Μόλις επιτευχθεί αυτό, έχουμε ένα καθαρό, οβάλ κομμάτι κρέατος, που αποτελείται από δύο διακριτούς μύες. Λόγω του στρογγυλού του σχήματος, σαν μάτι, του δόθηκε και το όνομα το «μάτι της μπριζόλας». Μιλάμε για μια πολύ τρυφερή και εύγευστη κοπή λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του.
Το Rib Eye, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και διάσημες κοπές μοσχαρίσιου κρέατος. Ουσιαστικά είναι το κεντρικό μέρος της σπαλομπριζόλας. Για να εξαχθεί αυτό το κομμάτι χρειάζεται να "καθαριστεί" η σπαλομπριζόλα από το κόκκαλο. Μόλις επιτευχθεί αυτό, έχουμε ένα καθαρό, οβάλ κομμάτι κρέατος, που αποτελείται από δύο διακριτούς μύες. Λόγω του στρογγυλού του σχήματος, σαν μάτι, του δόθηκε και το όνομα το «μάτι της μπριζόλας». Μιλάμε για μια πολύ τρυφερή και εύγευστη κοπή λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του.
PICANHA WAGYU AUSTRALIA JACK’S CREEK 5/6 GRADE
Picanha wagyu Australia STONE AXE FULL BLOOD 8/9 GRADE
Η πορτογαλική λέξη «picanha» (πικάνια) περιγράφει μια βραζιλιάνικη-τριγωνική (σφηνοειδή)-κοπή του βοδινού (ή αγελαδινού) κρέατος, στο οπίσθιο σημείο της ράχης του ζώου όπου βρίσκεται το «καπάκι του κιλότου». Πρόκειται για το τμήμα του rum steak,που εντοπίζεται ανάμεσα στις τελευταίες μπριζόλες του κόντρα και το κιλότο. Η πικάνια ανήκει στους μύες που καθόλη τη διάρκεια της ζωής ενός βοοειδούς δεν κινούνται επαρκώς, για αυτό και είναι τόσο τρυφερή. Το ιδανικό βάρος της συνήθως κυμαίνεται γύρω στο 1-1,1 κιλό. Η πικάνια κόβεται πάντα αντίστροφα από τη φορά των ινών της*, μαζί με το μαλακό λίπος που την καλύπτει εξωτερικά, το οποίο λιώνει ενόσω ψήνεται το κρέας, επιτρέποντας του έτσι να παραμείνει ζουμερό και γευστικό.
90€/κιλό
Η πορτογαλική λέξη «picanha» (πικάνια) περιγράφει μια βραζιλιάνικη-τριγωνική (σφηνοειδή)-κοπή του βοδινού (ή αγελαδινού) κρέατος, στο οπίσθιο σημείο της ράχης του ζώου όπου βρίσκεται το «καπάκι του κιλότου». Πρόκειται για το τμήμα του rum steak,που εντοπίζεται ανάμεσα στις τελευταίες μπριζόλες του κόντρα και το κιλότο. Η πικάνια ανήκει στους μύες που καθόλη τη διάρκεια της ζωής ενός βοοειδούς δεν κινούνται επαρκώς, για αυτό και είναι τόσο τρυφερή. Το ιδανικό βάρος της συνήθως κυμαίνεται γύρω στο 1-1,1 κιλό. Η πικάνια κόβεται πάντα αντίστροφα από τη φορά των ινών της*, μαζί με το μαλακό λίπος που την καλύπτει εξωτερικά, το οποίο λιώνει ενόσω ψήνεται το κρέας, επιτρέποντας του έτσι να παραμείνει ζουμερό και γευστικό.
90€/κιλό
RIB EYE WΑGYU AUS STONE AXE 8/9 GRADE
Rib eye wagyu 8/9 grade aus STONE AXE.Το Rib Eye, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και περιζήτητες ειδικές κοπές μοσχαρίσιου κρέατος, και είναι η τρυφερή «καρδιά» της σπαλομπριζόλας.
190€/κιλό
190€/κιλό
HIDA WAGYU A5 RIB EYE JAPAN BMS 12
HIda wagyu rib eye Japan A5 bms 12 !!!Το Rib Eye, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και περιζήτητες ειδικές κοπές μοσχαρίσιου κρέατος, και είναι η τρυφερή «καρδιά» της σπαλομπριζόλας.
τιμή κιλού 300€
τιμή κιλού 300€
RIB EYE WAGYU AUS
RIB EYE WAGYU AUS 6/7 grade RANGER 'S VALLEY Αυστραλίας.Το Rib Eye, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και περιζήτητες ειδικές κοπές μοσχαρίσιου κρέατος, και είναι η τρυφερή «καρδιά» της σπαλομπριζόλας.
115€/κιλό
115€/κιλό
T-BONE BLACK ANGUS USA 45€
T-bone black angus Αμερικης.
Πρόκειται κατά γενική ομολογία από τις πιο δημοφιλείς κοπές παγκοσμίως.Η κοπή αυτή γίνεται στις μπριζόλες από την κόντρα αμερικανικής κοπής που περιέχει τους 6 οσφυϊκούς σπονδύλους μαζί με το φιλέτο. Μια μπριζόλα T- bone αποτελείται από τον επιμήκη ραχιαίο που έχει σχήμα τριγωνικό και όχι στρογγυλό, όπως τις μπριζόλες που βρίσκονται στον 6ο και 12ο το πλευρό και την αντίστοιχη φέτα του φιλέτου που ακουμπά σε αυτή.
Μέγεθος τεμ. 700-800 γραμ.
Πρόκειται κατά γενική ομολογία από τις πιο δημοφιλείς κοπές παγκοσμίως.Η κοπή αυτή γίνεται στις μπριζόλες από την κόντρα αμερικανικής κοπής που περιέχει τους 6 οσφυϊκούς σπονδύλους μαζί με το φιλέτο. Μια μπριζόλα T- bone αποτελείται από τον επιμήκη ραχιαίο που έχει σχήμα τριγωνικό και όχι στρογγυλό, όπως τις μπριζόλες που βρίσκονται στον 6ο και 12ο το πλευρό και την αντίστοιχη φέτα του φιλέτου που ακουμπά σε αυτή.
Μέγεθος τεμ. 700-800 γραμ.
FLAP STEAK WAGYU SRF USA GOLD LABEL
Flap steak Snake river farms USA/ΑΜΕΡΙΚΗΣ gold label.Είναι μία ιδιαίτερη κοπή μοσχαρίσιου κρέατος, η οποία προέρχεται από το χαμηλό πίσω - κάτω μέρος του ζώου, και είναι πάρα πολύ λεπτή σε πάχος. Βρίσκεται σχετικά κοντά στο flank και έχει παρόμοια υφή με αυτό αλλά είναι ελαφρώς πιο παχύ και πιο λιπαρό οπότε δίνει πιο ζουμερό αποτέλεσμα.
60,00€/kg
60,00€/kg
BURGER 100% BLACK ANGUS
burger 100% black angus κιμας αμερικης 3€ τεμαχιο
STRIPLOIN BLACK ANGUS USA 43,90€!!! TOP OFFER
Striploin black angus USA/ΑΜΕΡΙΚΗΣ.Το Striploin steak γνωστό και ως sirloin, βρίσκεται στο οπίσθιο μέρος της πλάτης του μοσχαριού σε συνέχεια του short loin. To χαρακτηριστικό του είναι το ενδομυϊκό λίπος καθιστώντας το γευστικό και τρυφερό. Είναι ένα κομμάτι άνευ οστού που μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικά της κοπής rib eye.
TRI TIP BLACK ANGUS USA 30€
Tri-tip BLACK ANGUS ΑΜΕΡΙΚΗΣ.Είναι ο μικρός τριγωνικός μυς που βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού και προέρχεται από το τέλος του sirloin, ανάμεσα στην κοιλιά και το μπούτι.Πρόκειται για ένα εκλεκτό κομμάτι άνευ οστού, με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες και είναι ένα από τα πιο γευστικά κομμάτια κρέατος.Αποτελεί εξαιρετικό κομμάτι για ψήσιμο είτε κομμένο σε φέτες, είτε ολόκληρο στο φούρνο.
30€/κιλό
30€/κιλό
bottom of page